Mei Wah

-10%

Shop discount
register now!

Aziatische gerechten zoals alleen een Chinees restaurant van een halve eeuw oud dit kan. Mei Wah is meer dan smakelijk. Authenticiteit is te proeven in alles om je heen. Het restaurant serveert een uitgebreid menu van kwaliteit in een ongedwongen sfeer. Liever thuis tafelen. Dan kun je onze gerechten kiezen uit het diverse take-away menu.

Over Mei Wah

Onze filosofie is om met toewijding gezond en vers Chinees eten te bereiden. Al decennia zet het team zich in om de kleurrijke cultuur met liefde over te brengen. Zoals een Eindhovenaar een explosie van nieuwe smaken ontmoet, zal een overzeese Chinees zijn geboortestad proeven.

De eerste Mei Wah is in 1965 opgezet in Eindhoven. In 1968 aan de Burgermeester van Hoofflaan te Veldhoven kwam de nieuwe vestiging erbij. Inmiddels een begrip in het dorp en omgeving. Naast de bijzonder lange geschiedenis is het bedrijf vanaf dag één binnen de familie gebleven.

Recent is het bedrijf doorgegeven aan zoon Piet die vanuit Hong Kong naar Nederland is overgekomen om het bedrijf te runnen. Aan zijn zijde neef Ben om het familiaire Mei Wah team te versterken. Hij is al ruim 27 jaar passievol manager. Dit samen vormt het kloppende hart van ons onovertroffen klassieke restaurant met Aziatische cuisines en met meerdere belevingen in 1 ruimte, moa een whiky hoek, wijn kelder en een thee ruimte.

Don’t miss out! See our exclusive promotion.

WELCOME10

Until the 1st of April you get 10% discount on your order with the code ‘WELCOME10’.

COMING SOON...

WHISKEY CORNER

Iedere whiskey draagt een unieke eigenheid. Ontdek en herontdek jouw favoriete smaken. Deze gedestilleerd en op hout vaten gerijpte sterkedrank kan op een geen betere plek genuttigd worden dan in onze intieme whiskey corner.

WINE CELLAR

Passende wijnen bij heerlijke Aziatische cuisines. Laat je verrassen en verwennen. Wandel naar beneden in onze gloednieuwe wijnkelder, waar alles draait om smaken in een bijzondere setting.

CATERING

We zijn niet alleen te proeven in eigen keuken, maar ook te vinden op events met onze catering. Zo hebben wij twee keer meegedaan met Veldhoven Proeft. Tijdens deze culinaire events die wij bijwoonden in 2019 en 2020 mochten wij velen mensen verblijden met onze Aziatische versnaperingen. Hopelijk zien we jou snel weer op deze bruisende gelegenheden. Wil je gebruikmaken van dit aanbod? Neem dan contact met ons op.

HOTPOT FOR ONE

Een nieuwe specialiteit: de hotpot for one overgewaaid uit China. Met onze doe-het-zelf fondue bereid je de heerlijkste gerechten. Je zit aan een ronde tafel met ieder zijn eigen inductie, want niks zo gemoedelijk als in een gezelschap koken en proeven.

LUNCH

Een verfrissende lunch in ons restaurant. Van á la carte tot een speciaal gangen menu of een simpele noodle soep. Oosterse bediening in een comfortabele omgeving. Een korte onderbreking van de werkdag of de namiddag bezegelen met een goedsmakende tussendoor. Wij hebben alle Aziatische gerechten voor een innemend middagmaal.

TEA ROOM

In onze elegante theekamer proef je China. Een land rijk aan smaken en kleuren. Zo zijn er maar liefst duizenden theesoorten. Mei Wah heeft een kleine selectie. Ieder met een eigen karakter. Wist je dat het de Nationale drank van China is? In onze theekamer leren we jou alles over deze warme heerlijkheid. De theeceremonie verplaatsen naar jouw huis is mogelijk. We verkopen de vijf smaken namelijk ook los. Er staat aangegeven hoe je ‘t het beste kan zetten en wat de bijzondere eigenschappen zijn.

DINNER

Heerlijk Chinees dineren in een informele en charmante setting. Vier het leven met vrienden, familie of je geliefde en stokjes in de hand. Van onze populaire Babi Pangang tot hartverwarmende soepen. Zorgvuldig geselecteerde groenten in een uitgebalanceerd menu. Alle ingrediënten voor een verrukkelijke avond.